VEZESS BE ÚJ TELJESÍTMÉNYMUTATÓKAT ÉS KÖVESD NYOMON A LEVELEZÉS HATÉKONYSÁGÁT!

E-mail menedzsment rendszer

Az Anvert kiegészíti jelenlegi levelezőrendszered!
Egy letisztult felületen nyomon követheted a vállalati e-maileket, hogy többé ne kelljen a megválaszolatlan üzenetek miatt aggódnod!
Nem kérünk kártyaadatokat
No card data is required for the trial

VAN EGY MEGOLDÁSUNK

Nézd meg az Anvert-et működés közben!

Nem kérünk kártyaadatokat
 
 

ELKÉPESZTŐ FUNKCIÓK

Az Anvert segít átlátni a vállalat teljes levelezését

Légy naprakész mindössze napi 10 perc alatt

01

Válaszidő

Az ügyfelek rövid időn belül várnak választ! A válaszidő az egyes alkalmazottak napi átlagos válaszidejének kimutatásával segíti a vezetőt abban, hogy képet kapjon a levelezés gyorsaságáról. Az oszlopdiagram könnyen összehasonlíthatóvá teszi a beosztottak hatékonyságát és megkönnyíti a teljesítménymérést. Az adott alkalmazott válaszideje jóval meghaladja az elvártat? Az ügyfél vár, végül máshogy dönt. A válaszidő mutató egyértelműen jelzi, ha cselekedni kell.

Beépített jelentések

Beépített jelentéseink segítségével a vezetők betekintést nyernek a napi levelezésbe és személyre szabott teljesítménymutatókat állíthatnak az e-mailezési szokásokra. Minden cégvezető, csoportvezető és menedzser tisztában van azzal, hogy a vezetői riportokból fontos következtetéseket vonhat le, megalapozva a régi mondást, miszerint a tudás hatalom. Egy vállalkozásban rengeteg adat halmozódik fel, melyek számszerűsíthetőek, és döntésünket segíthetik. Az egész vállalat levelezését összekötve teljes képet kaphatsz egy napi történésekről.

02

03

E-mailek összefűzése

Segítünk valamennyi céges levelet egy beszélgetésbe fűzni, legyen szó bármennyi e-mailről is. Ehhez egy intelligens algoritmust alkottunk, mely képes felismerni az összetartozó válasz és továbbított leveleket, melyek ugyanahhoz a beszélgetéshez tartoznak. Ebben még az sem gátol meg minket, ha közben a címzettek változnak.

Könnyen kezelhető szűrők

Az egyedileg felvehető szűrők és a beépített, Intelligens szűrő lehetővé teszik az olyan levelek automatikus szűrését, melyek megfelenek a szűrési feltételeknek, ezzel rengeteg időt megspórolva. Szűrők létrehozásával, akár közvetlen a beszélgetésből, könnyedén megszabadulhatsz a kéretlen levelektől. Az Intelligens szűrőnk bekapcsolásával pedig kiszűrheted a promóció és értesítés típusú automatikusan küldött leveleket.

04

05

Elakadt beszélgetések

Elakadt beszélgetésekként kezeljük azokat a megválaszolatlan levelezéseket, ahol a levelezésbe már legalább négy napja nem érkezett új e-mail. Ezeket külön kiemeljük a vezérlőpulton is annak érdekében, hogy elkülönítsük azokat a levelezéseket, amikbe tartósan nem érkezik új üzenet. Működik ez esetben is a követés funkció, így, ha van olyan levelezés, amely fontos, de már régebb óta nem kap figyelmet, a két figyelmeztetés egyszerre jelenik meg a vezérlőpulton a levelezés mellett. Ha a vezető úgy dönt, hogy az elakadt beszélgetés tárgyát képező ügy már elavult, egyszerűen lezárja azt.

Nem kérünk kártyaadatokat
 

BIZTONSÁG AZ ANVERT-NÉL

Egy céges levelezés megannyi fontos adatot tartalmaz. Mi gyakori tesztelésekkel és folyamatos fejlesztéssel csökkentjük az általunk kezelt adatok sebezhetőségét! Az iparági szabványnak megfelelő titkosítással biztosítjuk, hogy leveleid tartalma senki által ne legyen hozzáférhető.

KÖSD ÖSSZE A KIVÁLASZTOTT E-MAIL FIÓKOKAT ÉS
ÉLVEZD AZ ANVERT ELŐNYEIT

IMAP

Felhő alapú adattárolás

Minden adatot felhőben tárolunk, így a levelek bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről könnyen elérhetőek.

Több domain kezelése

A rendszer minden IMAP-alapú hozzáféréssel rendelkező e-mail szolgáltató esetén beállítható.

Időmegtakarítás

Beépített jelentéseink azonnal információt szolgáltatnak, a szűrők pedig lehetővé teszik a nem releváns üzenetek szűrését.

Teljesítménymérés

A vállalati hatékonyság és az alkalmazotti teljesítmény könnyen követhetővé válik.

 

Hogyan növelte meg bevételeit pillanatok alatt az EasyGo To USA?

EasyGo To USA Kft.
- Molnár Balázs, Ügyvezető igazgató

Az EasyGo To USA Kft. egy olyan tanácsadó és közvetítő szervezet, melynek fő profilja a tehetséges középiskolás sportolók közvetítése az USA felsőoktatási rendszerbe. Az ilyen vállalkozások esetében a kommunikáció elektronikusan történik, és minden egyes beérkező levél egy új potenciális ügyfelet jelent. A legnagyobb kihívás az adminisztrálás, ami azt célt szolgálja, hogy tudjuk melyik érdeklődővel ki foglalkozik.

"Az Anvert használata nagyban megkönnyítette a helyzetet. A központi e-mail címünket egy levelezőlistaként használjuk, mely alá egyedi e-mail címeket hozunk létre minden munkatársnak. A központi email címre érkező levelet így mindenki látja, és én a nap végén anélkül látom mik kerültek megválaszolásra, hogy egyesével meg kellene néznem őket. Erre egyébként sosem lenne időm."

 

NÉHÁNYAN, AKIK MÁR MELLETTÜNK DÖNTÖTTEK

Simkó Ferenc

Auto Mobil Kft.

Gyártó cég révén számtalan megkeresést kapunk. Ezek egy része megrendelés, más része egy gyártással összefüggő kérdés. Gyakran előfordul, hogy egy munkatársamnak egy régi levelezés előkerítése órákat is igénybe vesz, pedig tudom, hogy az adott kérdéssel Ő foglalkozott, és adott rá választ. Az Anvert segítségével ezeket könnyedén elérem.

Lásd át gyorsabban vállalati kommunikációdat!

Próbáld ki szolgáltatásunkat még ma!

Nem kérünk kártyaadatokat
Eszköz 31-8.png

LEARN MORE

PRIVACY

NEED HELP?

SUPPORT